La mare, la soare, exercitii pentru fiecare

Deschide videoclipul

Suntem in totiul verii, dupa o perioada de stat in casa, si pe ici pe colo formele noastre au capatat rotunjimi!     

Pentru a ne expune la soare fara complexe si inhibitii, va aratam cateva exercitii prin care sa va recapatati formele si increderea!

 

Genuflexiuni pentru picioare tonifiate:

 

- Arzi calorii in timp record

- Obtii picioare tonifiate  

- Obtii fese ferme

- Poti sa le executi oriunde si nu ai nevoie de echipamente complicate

 

Fandari:

 

Fandarile sunt cele mai eficiente exercitii pentru coapse si posterior. Fandarile sunt exercitii care implica mai multe articulatii in acelasi timp. Sunt implicati muschii fesieri mari si mijlocii, muschii flexori, muschii adductori si abductori, muschiul croitor, muschii cvadriceps si muschii hamstring.

Daca acest exercitiu il imbunatatiti cu anumite variatii, in scurt timp veti obtine rezultate foarte bune. In plus, veti obtine o flexibilitate si un echilibru mai bun.

 

 

Si daca tot sunteti la mare si faceti acest set de exercitii, vrem sa va reamintim celor care fac plaja ca pot gasi la CATENA Genera lotiune dupa plaja cu aloe vera si vitamina E, un produs care hidrateaza, calmeaza si regenereaza pielea inrosita dupa expunerea la soare!!!


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.