Spate înțepenit de la statul la birou? Faceți extensii cu Florin Prodana și Ioana!

Deschide videoclipul

Ai simțit cum statul în poziție pe scaun, cu privirea în computer, timp îndelungat, îți afectează încheieturile, îți tensionează enorm zona cervicală, spatele, mușchii picioarelor, ai brațelor chiarși îți generează o stare de încordare generală?

 

Sigur, da! Sunt efectele iminente ale lipsei mișcării la birou, la locul de muncă, dacă omiți pauzele scurte și extrem de sănătoase pentru câteva exerciții fizice simple-simple! Trăiești vremuri în care omenirea trebuie să se adaptează unui nou lifestyle și este obligatoriu să găsești metode ca să îți menții sănătatea corporală, mentală și psihică!

 

Antrenorul tău de fitness online, Florin Prodana, a surprins-o pe Ioana, la birou, chiar în momentul în care simțea că tensiunea lombară este la maxim...La fel ca tine!

 

Soluțiile pentru ea și pentru tine? Extensii ușoare de pe scaun, cu presiune minimă, preț de numai câteva minute, din poziția șezut! Pot fi făcute zilnic și cât să te simțiți lejer!

 

Alte remedii pentru cei care petrec multe ore din zi la birou, vedeți în materialul pe care vi l-a pregătit, special pentru sănătatea voastră, Florin Prodana!

 

Nu renunțați! Este ceea ce vă transmit, deopotrivă, Florin și Ioana!Cuvinte cheie
fitness, Florin Prodana, birou, exercitii fizice, sanatate, miscare, antrenament, job,  

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.