Picioare sanatoase la birou, cu ajutorul scarilor!

Deschide videoclipul

Florin Prodana, antrenor de fitness și aerobic, vă ajută să vă mențineți sănătoși și în formă fizică maximă și când stați cu orele la job, mai ales pe scaun, în fața biroului!

Este un „must to” o pauză, de câteva minute, de la lucratul la calculator și de la schimbarea poziției, adică să faceți mișcare la serviciu, pentru a da randament ulterior. Altfel, veți obosi teribil! Faceți miscare, în clădirea în care lucrați, ajutându-vă de ce aveți prin preajmă. De exemplu, de scările instituției! Nu vă trebuie ținută specială, nu ajungeți să transpirați, puteți face sport pe scări și dacă purtați tocuri! Ioana a demonstrat-o!

 

Priviti materialul video și aflați de la Florin și de la Ioana cum să vă puneți corpul în mișcare între pauzele de după orele de stat pe scaun, pauze absolut necesare. Vă veți ajuta enorm mușchii picioarelor, coloana, fesierii și veți susține, astfel, buna circulație a sângelui în corp, ceea ce înseamnă și oxigenarea creierului, adică...eficienta maxima. Vedeți ce aveți de făcut! Este extrem de simplu!

 

În pauzele de la birou, vă puteți ajuta și de balustrade și de scaunul pe care stați. Florin vă va arăta cum în materialele video viitoare. Stați cu ochii pe site si indemnati-i la miscare si pe ceilalti colegi, demonstrandu-le  ca se pot face exerciții fizice, oriunde, oricând! Chiar și la birou...

 

Succes și spuneți-ne cum vă simțiți? Nu-i așa că mai optimiști și mai eficienți la birou? 

 

Realizator: Florin Prodana

 

Redactor: Ioana Bercaru 

 

Operatori imagine: Alex Andries, Stanislav Pescu 

 

Editor de montaj : Stanislav Pescu Cuvinte cheie
fitness, s?n?tate, birou, job, Florin Prodana, Ioana Bercaru, exerci?ii fizice, s?n?tate

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.