Riscurile alimentatiei in exces

6122 vizualizari


This website is best viewed with Flash Player .

Dr.Octavian Ghizdavu, medic primar boli interne_Spitalul Clinic Colentina, dr Andrei Voiosu-medic rezident gastroenterologie-Spitalul Clinic Colentina si dr.Ruxandra Constantina-medic de familie, competenta apifitoterapie, vorbesc despre riscurile la care ne supunem daca facem abuz de mancare, in perioada sarbatorilor.




Toxiinfectiile alimentare, indigestiile si arsurile la stomac reprezinta probleme frecvente cu care ne putem confrunta in perioada sarbatorilor, daca nu suntem atentie ce, cum si cat mancam.

Pentru a preveni aparitia acestor tulburari de natura digestiva medicii recomanda mese mici cantitativ si dese, prepararea produselor, mai ales a celor de carne, respectand toate regulile, o atentie sporita si cumpatare in petrecerea sarbatorilor.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Claudia Anton



Cuvinte cheie
toxiinfectii alimentare, preparare carne, indigestii, gastrita, remedii naturiste stomac, digestie grea, arsuri stomac, dr.octavian ghizdavu, dr.bogdan voiosu, dr.ruxandra constantina, farmacia catena

Comentarii



Nume



Comentariu



Sunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.