Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania!

6457 vizualizariDeschide videoclipul

Intr-o atmosfera eleganta, peste 200 de invitati de marca au participat la evenimentul de lansare in Romania a gamei de produse premium dermato-cosmetice RILASTIL, care ofera solutii eficiente pentru problemele tenului si pielii. 
 


Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania! Celebra gama de dermato-cosmetice RILASTIL s-a lansat si in Romania!

Despre calitatile produselor dedicate exclusiv frumusetii si sanatatii tenului si pielii, disponibile acum si in farmaciile Catena, au vorbit Federico Monaci si Alessandra Tavecchio, reprezentantii Institutului Ganassini, Carmen Popescu, specialist marketing dermato-cosmetice Catena si Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena.

 

La eveniment au fost prezenti specialisti in cosmetica si beauty, medici dermatologi, jurnalisti de specialitate, bloggeri, femei de afaceri, designeri si reprezentanti ai Fildas, Catena si Tonica Group, dar si vedete din showbiz - Nico, Ozana Barabancea, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Olga Balan, Alina si Romeo Negoiasa (Alesis), Monalisa Basarab s.a.

 

RILASTIL se pozitioneaza pe segmentul dermato-cosmetice premium si contine produse care se adreseaza principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopica, riduri, celulita, vergeturi, cicatrici si xeroza. Eficienta produselor RILASTIL este garantata de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care pastreaza integritatea formulelor, studii clinice si prelucrare de calitate.

 

Misiunea RILASTIL este aceea de a oferi clientilor produse dermato-cosmetice realizate in conformitate cu parametrii stricti ai industriei farmaceutice, pentru a obtine rezultate remarcabile, o stare de bine si o calitate optima a vietii. RILASTIL a investit in primul rand, in cercetare, pentru a identifica cu precizie problemele cu care se confrunta pielea si pentru a gasi formule si ingrediente active pentru a le remedia. Pentru Laboratoarele RILASTIL din Milano, valorile de baza sunt pasiunea pentru excelenta, increderea consumatorului in lucrul bine facut, siguranta data de formule testate dermatologic si microbiologic, precum si eficienta oferita de principiile active inovatoare ale produselor.

 

Iata care sunt tipurile de tratamente de calitate RILASTIL, care se gasesc in farmaciile Catena:

 

Pentru ingrijirea zilnica: curatare si hidratare

 

- gama Daily Care

 

- gama Aqua

 

Anti-aging: riduri de expresie, riduri gravitationale, luminozitate, stres oxidativ

 

- gama Hydrotenseur

 

- gama Progression HD

 

Produse pentru piele sensibila, hiperpigmentare, acnee, eczeme, dermatite, iritatii, xeroza

 

- gama D-Clar

 

- gama Acnestil

 

- gama Xerolact

 

Produse pentru uz corporal: vergeturi, celulita, elasticitate si tonifiere

 

- gamele Riparatrice, Lipofusion, Hydrafusion, Elasticizzante si Stretch Marks

 

Produse pentru uz pediatric: curatare si hidratare

 

- gama Dermastil Pediatric
 
 
Despre Institutul Ganassini si RILASTIL

 

Pasiunea pentru cercetare si cunostintele biochimice profunde rezuma spiritul lui Domenico Ganassini di Camerati, fondator in 1935 al Institutului Ganassini de Cercetari Biochimice. Abordarea inovatoare a metodelor de cercetare, laboratoarele, fiabilitatea si etica metodologica a grupului reprezinta, de atunci, un reper pentru italieni si pentru cercetarea stiintifica internationala. Rezultatele excelente ale Institutului Ganassini si valorile concrete sunt imprimate in linia RILASTIL, creata in 1972 pentru a garanta solutii pentru frumusetea si sanatatea pielii si care reprezinta acum inovatia, succesul si certitudinea rezultatelor.

 

Despre Catena

 

Catena este reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania si cel mai cunoscut si apreciat brand autohton de profil. Datorita actiunilor pozitive si a orientarii catre pacienti, Catena a devenit un reper fundamental in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Cu peste 700 de unitati la nivel national si un numar de 5.000 de angajati, Catena a integrat imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa. Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar ca vine in sprijinul sanatatii romanilor, ci si ca se implica activ in ample actiuni de preventie si de informare a populatiei, in activitati de promovare si practicare a unui stil de viata sanatos, precum si in diverse campanii sociale si de ajutorare.


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.