FILDAS Trading si CATENA HYGEIA - TRUE LEADERS by ICAP Romania!

Deschide videoclipul

ICAP Romania, membra a ICAP Group, cel mai important grup de informatii de afaceri din Sud-Estul Europei si una dintre putinele companii din Europa acreditate de Autoritatea Europeana pentru Valori Mobiliare si Piete ca Agentie de Credit Rating a organizat cea de-a doua editie a ceremoniei True Leaders

Institutia True Leaders premiaza companiile de top din Romania care au reusit sa se remarce prin indeplinirea simultana a patru criterii obiective: sa se afle printre primele 500 de companii din Romania in functie de profitabilitate (EBITDA pentru 2016), sa aiba o crestere a numarului de angajati (2016 vs 2015), sa aiba un risc de creditare scazut (ICAP Credit Score de la A1 la B2) si sa fie lideri in industria lor. 

 

La ceremonia de decernare a premiilor True Leaders pentru anul 2016, eveniment gazduit de Stejarii Country Club, FILDAS Trading  si CATENA HYGEIA au fost reprezentate de doi dintre managerii de varf ai Grupului, Lavinia Heihal si Adriana Parvu. 

 

FILDAS Trading a fost desemnata TRUE LEADER cu EBIDTA de 114 milioane de RON, cu o crestere a numarului de angajati de 9% si un rating ICAP A2, iar, CATENA HYGEIA este TRUE LEADER, cu EBIDTA de 27 milioane de RON, o crestere a numarului de angajati de 14% si un rating ICAP A2. De remarcat faptul ca anul trecut, FILDAS Trading, lidera a industriei Pharma a fost TRUE LEADER pentru anul 2015. 

 

Evenimentul a fost moderat de Virgil Iantu, iar gazde au fost Nikitas Konstantellos, President&CEO ICAP Group si Alexandra Predeanu, Contry Manager ICAP Romania. Printre invitati s-au numarat si Paula Pirvanescu, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat care a vorbit despre Situatia mediului de afaceri din Romania, echipa Business Review - Foreign Investor Award, in frunte Ovidiu Posirca, Senior Editor, alaturi de zeci de oameni de afaceri, presedinti si directori de marii companii, marea majoritate laureati ai Galei de decernare a premiilor True Leaders pentru anul 2016. 

 

Ratingul ICAP prezinta o estimare a calitatii de creditare a companiilor, cu privire la capacitatea de rambursare si/sau a riscului de faliment intr-un orizont de timp de un an. Aceasta apreciere se bazeaza pe analiza informatiilor comerciale, financiare si tranzactionale prezente in sursele oficiale si pe compararea companiei evaluate cu cele din sectorul de activitate relevant.Prin aceste evenimente vrem sa sarbatorim antreprenoriatul sanatos si practicile pozitive de afaceri in Romania! – spunea Alexandra Predeanu, Country Manager ICAP Romania la prima editie. Scopul nostru este acela de a recunoaste public si de a promova campaniile care au reusit sa iasa in evidenta, raspunzand simultan criteriilor stabilite de ICAP, singura institutie din Romania ce premiaza companiile care au indeplinit aceste criterii in mod obiectiv, fara interventia opiniei subiective a unei comisii sau rezultatele unui studiu deschis. Felicitari tuturor companiilor premiate pentru rezultatele extraordinare!.

 

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Cristina ArdeleanCuvinte cheie
True Leaders by ICAP Romania, Fildas Trading, Catena Hygeia, Fildas si Catena Grup, Virgil Iantu, Nikitas Konstantellos, ICAP Group, Alexandra Predeanu, Country Manager ICAP Romania, Paula Pirvanescu, Ministerul pentru Mediul de Afaceri si Comert, Tonica by Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.