Echipa de fotbal Catena Racing Team, debut la Medical&Pharma Football Cup 2014

Deschide videoclipul

Echipa de fotbal CATENA RACING TEAM a debutat in competitia Medical&Pharma Football Cup. Aceasta este una dintre cele mai prestigioase competitii din Romania rezervata echipelor de fotbal din domeniul medical si farmaceutic si este organizata de Federatia Romana de Sport Corporatist (FRSC), afiliata la cele mai importante foruri de fotbal corporatist: FIFCO (International Federation of Corporate Football) si UEFCO (Union Européenne de Football Corporatif).

In urma tragerii la sorti care a avut loc la Hotel Marriott cu o zi inainte, CATENA RACING TEAM a jucat trei meciuri foarte dificile cu: A&D Pharma, castigatoarea primelor doua editii, Teva Pharmaceutic si cu Farmexpert, echipa pe care a invins-o cu un categoric 7-1.

Susținuta de Radu George, Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup si de team-manager-ul Raul Voicu, echipa de fotbal CATENA RACING TEAM a facut o figura frumoasa la aceasta competitie castigata de A&D Pharma, capioana en-titre.

Iata componenta echipei de fotbal CATENA RACING TEAM: Daniel Ionita (capitan de echipa), Bogdan Pletoianu, Costel Bujor, Daniel Marin, Catalin Granescu, Stefan Tudor, Ion Gutuman, Victor Cioroianu Ezaru, Tudor Vistineanu, Robert Radulescu, Stefan Baltat.
   
Prin organizarea turneului Medical&Pharma Football Cup se doreste aducerea impreuna a cat mai multe companii si firme de prestigiu din domeniul medical si farmaceutic din Bucuresti si din tara, creand astfel si posibilitatea petrecerii unui team-building sportiv pentru angajatii companiilor participante.
   
Felicitari INIMOASEI echipe de fotbal CATENA RACING TEAM!

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros

 Cuvinte cheie
Medical&Pharma Football Cup,  Federatia Romana de Sport Corporatist, FRSC,  FIFCO,   International Federation of Corporate Football,  UEFCO,  Union Européenne de Football Corporatif,  A&D Pharma,  Teva Pharmaceutic, Farmexpert,  Daniel Ionita, Bogdan Pletoianu, Costel Bujor, Daniel Marin, Catalin Granescu, Stefan Tudor, Ion Gutuman, Victor Cioroianu Ezaru, Tudor Vistineanu, Robert Radulescu, Stefan Baltat, Catena Racing Team 2014

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.