#SpuneDaAlaptarii, campanie sustinuta de Catena!

Deschide videoclipul

Alaptarea este o modalitate unica pentru a-i oferi micutului startul optim in viata. Laptele matern reprezinta hrana perfecta pentru o crestere si dezvoltare sanatoase. Pe langa multitudinea de beneficii asupra sanatatii, alimentul minune ofera cea mai multa dragoste!

Venirea pe lume a unui copil este un moment special, iar pentru proaspata mamica inseamna o perioada incarcata cu emotie. Nu mai sta pe ganduri, ai incredere, #alapteaza, merita!

 

Asociatia SAMAS ofera cel mai extins program de sanatate si suport pentru mame si sugari in primele 1.000 de zile, inainte si dupa nastere, atunci cand pot fi puse bazele unei vieti sanatoase a viitorului adult.

 

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva la san pana la 6 luni. Catena sustine aceasta recomandare si iti este alaturi cu o oferta dedicata:

 

- preturi speciale la selectia de produse

 

- concursuri pe Facebook si pe Instagram

 

- un VOUCHER cu 30 % REDUCERE

 

Oferta este valabila in limita stocurilor disponibile din fiecare farmacie. Campania este valabila pana la 31 august 2019.

 

Realizator: Alexandra Lupu

Operator imagine : Silviu Crangureanu

Editor montaj : Stanislav PescuCuvinte cheie
#catenasustinealaptarea #SpuneDaAlaptarii #sustinealaptarea #asociatiasamas #sensosanatate #educatorperinatal #beneficiilealaptarii

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.