Verde in farfurie, sanatate pentru organism!

489 vizualizari

Deschide videoclipul

Dupa ce toata iarna a luptat cu frigul, cu stresul zilelor scurte si intunecoase, cu virusi si bacterii, organismul nostru abia asteapta primavara pentru a se revigora cu vitaminele si mineralele din primele verdeturi.


Verde in farfurie, sanatate pentru organism! Verde in farfurie, sanatate pentru organism! Verde in farfurie, sanatate pentru organism! Verde in farfurie, sanatate pentru organism! Verde in farfurie, sanatate pentru organism! Verde in farfurie, sanatate pentru organism! Verde in farfurie, sanatate pentru organism! Verde in farfurie, sanatate pentru organism! Verde in farfurie, sanatate pentru organism! Verde in farfurie, sanatate pentru organism!

Ultimele zile ale lunii februarie ne ofera cel mai puternic argument pentru a iesi in piete: sa ne facem plinul cu urzici, ridichi, spanac, salata, ceapa si usturoi verde... etc. In aceasta perioada a anului, tarabele sunt atat de colorate si atat de proaspete!
 
Dr. Gabriela Profir, medic specialist Medicina Interna si Nutritionist la Clinica Kilostop Bucuresti, ne explica de ce este important sa consumam multe legume, mai ales primavara. De ce este sanatos postul? Si de ce este sanatos sa consumam fructe si legume  cultivate in zona geografica in care traim.
 
 
Realizator: Elena Buhus
Operator: Silviu Cringureanu
Editor imagine: Stanislav Pescu



Cuvinte cheie
dieta de primavara, salata verde, spanac, urzici, legume din aria noastra geografica, laptuci, ceapa verde, usturoi verde, dr. Gabriela Profir, nutritie sanatoasa, post, Petre Tocu, verde in farfurie

Comentarii



Nume



Comentariu



Sunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.