Sarbatori fara kilograme in plus

4327 vizualizariDeschide videoclipul

Toba, caltabos, lebar, sarmale, salata boeuf, cozonac: nu este necesar ca vreuna dintre aceste bunatati traditionale sa lipseasca de pe masa de Craciun chiar daca dorim sa ne pastram greutatea in limite normale de Sarbatori.


Sarbatori fara kilograme in plus Sarbatori fara kilograme in plus Sarbatori fara kilograme in plus Sarbatori fara kilograme in plus Sarbatori fara kilograme in plus Sarbatori fara kilograme in plus Sarbatori fara kilograme in plus Sarbatori fara kilograme in plus Sarbatori fara kilograme in plus Sarbatori fara kilograme in plus

Dr. Laura Ene, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice, ne asigura ca putem manca de toate fara sa declansam o revolutie pe cantar.

 

Cum? Cu masura si respectand cateva reguli simple: sa mancam putin, fara sa amestecam multe alimente la aceeasi masa si stabilind un program fix pentru mese; de asemenea, este important sa evitam bauturile alcoolice si sa facem miscare.   

 

Va invitam sa urmariti povestea de succes a Isabelei Cocis, care a reusit sa slabeasca 60 kg, intr-un an, sub indrumarea specializata a medicului nutritionist Laura Ene.

 

Isabela a slabit fara sa simta constrangerile unui regim drastic si se bucura astazi o viata sanatoasa, echilibrata si frumoasa. 

 

Multumim doamnei Isabela Cocis pentru fotografiile pe care ni le-a pus la dispozitie din arhiva personala.


 
Realizator : Elena Buhus
Operator imagine : Alex Andries
Editor Stanislav Pescu
 Cuvinte cheie
Craciun fara kilograme in plus 2018, mancare sanatoasa, stil de viata echilibrat, dr. Laura Ene, Isabela Cocis a slabit 60 kg, revolutie pe cantar, viata sanatoasa, medic nutritionist

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.