Specialisti si noutati la Congresul National de Dermatologie

768 vizualizariDeschide videoclipul

Cazinoul din Sinaia a gazduit timp de trei zile a XVIII-a editie a Congresului National de Dermatologie.


Specialisti si noutati la Congresul National de Dermatologie Specialisti si noutati la Congresul National de Dermatologie Specialisti si noutati la Congresul National de Dermatologie Specialisti si noutati la Congresul National de Dermatologie Specialisti si noutati la Congresul National de Dermatologie

La final de septembrie, gazdele si invitatii din tara si din strainatate, specialisti in dermatovenerologie, au avut ocazia sa cunoasca si sa dezbata cazuri, sa asculte prelegeri, sa socializeze, sa incerce produsele noi ale producatorilor de tratamente dermato-cosmetice si sa se bucure de aerul binefacator de munte. De ce nu, sa viziteze castelul Peles si sa guste din bunataturile traditionale cu care Sinaia se mandreste.

 

Societatea Romana de Dermatologie ramane fidela statutului sau si continua elaborarea de strategii si campanii de educare si tratament, una dintre cele mai de success fiind cea care se adreseaza in special tinerilor , ‘’Adolescenta fara acnee’’.  Ar fi de amintit si campaniile de prevenire si tratare ‘’EuroMelanomaDay’’  si lupta impotriva psoriazisului. 

 

Respect pentru piele zi de zi

 

La astfel de evenimente ni se atrage iarasi atentia cat de importanta e preventia si suntem invitati sa ne amintim de pielea noastra si sa o tratam cu consideratie zi de zi.  Pentru ca nu doar ne imbraca si ne da un chip, dar asigura un schimb de substante cu mediul si este primul nostru filtru. Ca sa nu mai vorbim si de faptul ca este primul lucru pe care il vedem in fiecare dimineata cand ne trezim.

 

Realizator: Mihaela Moldoveanu, Simona Iacob

Imagine: Silviu Crangureanu

Editor: Nicu Pojaru


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.