FINALA Concursului de slabit - editia a II-a

2766 vizualizari


This website is best viewed with Flash Player .

Dupa trei luni de la debut, cea de-a II-a editie a concursului de slabit organizat de revista Slab sau gras, farmaciile CATENA si de antrenorul de fitness Iulian Dinu, in parteneriat cu SensoTV.ro, West Life Fitness si LAZO Activewear Sport&Casual a ajuns la final!
La startul cu kilogramele in plus s-au aliniat 3 concurente: Dana Saila, Oana Anghel si Roxana Goran, fiecare avand, cel putin la inceput, acelasi obiectiv: sa slabeasca! Si, cu siguranta, acum ar completa cu incercarea de a-si schimba stilul de viata!

Concurentele au fost ajutate si consiliate de trei specialisti: antrenorul de fitness Iulian Dinu, psihologul Daniela Neagu si de medicul nutritionist Corina Zugravu. Fiecare a contribuit din plin la rezultatele uimitoare pe care Oana si Roxana le etaleaza acum, la finalul concursului propriu-zis, dar la inceputul unui alt drum, cu mandrie. Din pacate, Dana Saila a abandonat pe parcurs, renuntand nu numai la lupta cu kilogramele in plus, ci mai ales la cea cu ea insasi. Cu ambitia, cu vointa, cu perseverenta si cu taria de caracter. Iata inca un motiv in plus pentru care trebuie sa remarcam un fapt incontestabil: Oana Anghel si Roxana Goran sunt de fapt nu castigatoarele concursului, ci marile invingatoare in lupta cu ele insele!

Oana si Roxana au fost recompensate cu produse cosmetice, produse de slabit si infrumusetare, suplimente nutritive etc de la farmaciile CATENA si cu echipament de la LAZO Activewear Sport&Casual

Felicitari inca o data tuturor celor implicati in succesul acestui proiect initiat si realizat de catre revista Slab sau gras si farmaciile CATENA.

Text si foto: Oana GeorgescuCuvinte cheie
Farmaciile CATENA, revista Slab sau gras, concurs de slabit, Daniela Neagu, Iulian Dinu, West Life Fitness, LAZO Activewear Sport&Casual

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.