Concurs de slabit: Da jos kilogramele in plus vara asta! (VI)


This website is best viewed with Flash Player .
Concursul de slabit al verii, organizat de revista Slab sau gras, farmaciile Catena si antrenorul de fitness Iulian Dinu, a ajuns la jumatate. Alexandru Panica, Florina Murariu si Tea Vasilescu vor alterna de acum exercitiile realizate la sala de fitness cu cele in aer liber. Sportul in natura intareste sistemul imunitar, revigoreaza oganismul, oxigeneaza mai bine creierul si induce o stare de buna dispozitie. Acest tip de activitate reduce nivelul de stres, oboseala si chiar depresia in stare incipienta. Alternarea exercitiilor in spatii inchise cu exercitii in mediul natural ajuta la intarirea increderii in propriile forte, la dezvoltarea concentrarii si a determinarii.

Acest material va este oferit de Catena.Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv, Slab sau gras, Catena, antrenament, fitness, aerobic, Iulian Dinu, concurs de slabit, kilograme in plus, greutate ideala, sport in aer liber, sport in natura, exercitii fizice, mediu natural

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.