Bioderma Sensibio H2O Solutie Micelara si Bioderma Sensibio AR BB Cream

6706 vizualizari

Deschide videoclipul

Bioderma Sensibio H2O Solutie Micelara, 250 ml - Catena

Solutia micelara Sensibio H2O de la Bioderma, calmeaza pielea sensibila, demachiand si curatand in profunzime. Bioderma este inventatorul solutie micelare. Micelele capteaza impuritatile ca un magnet, mentinand in acelasi timp echilibrul cutanat.


Bioderma Sensibio H2O Solutie Micelara si Bioderma Sensibio AR BB Cream

Bioderma Sensibio H2O nu contine parfum, sapun sau alcool. Calmeaza pielea iritata si reducere roseata pentru o senzatie rapida de revigorare. Solutia micelara Bioderma are o toleranta extrem de ridicata, putand fi folosita la curatarea tenului sensibil inclusiv in zona oculara. 

Bioderma Sensibio AR BB Cream 40 ml - Catena

Crema Sensibio AR BB este prima crema anti-roseata ce mascheaza si imperfectiunile tenului. Aceasta crema uniformizeaza culoarea tenului, hidrateaza, protejeaza impotriva razelor UV actionand impotriva rosetei tranzitorii ori permanenta si a capilarelor vizibile.

Nuanta Sensibio AR BB cream este potrivita tuturor persoanelor, indiferent de tipul de ten, adaptandu-se nuantei acestuia. Brevetul Rosactiv exclusiv de la Bioderma actioneaza direct asupra factorilor ce determina dilatarea si fragilitatea vaselor capilare.

Sensibio AR BB cream reduce roseata si reda luminozitatea tenului.

1 + 50% reducere la crema Bioderma Sensibio AR

Realizator: Lili Mihaila

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.