Genera Lapte solar Baby SPF50 + Lapte solar vit E SPF25

Genera Lapte solar Baby SPF50 250 ml - Catena

Pielea sensibila a copiilor are nevoie de protectie speciala in timpul expunerii la soare, iar laptele solar Genera Baby cu factor de protectie SPF50 creeaza o bariera de protectie impotriva arsurilor solare si este rezistent la apa. 

3643 vizualizari

Laptele solar Genera Baby cu factor de protectie SPF50 este simplu de utilizat, are o textura usoara si un parfum placut, iar formula sa actioneaza delicat. Produsul trebuie aplicat cu 30 de minute inainte de expunerea la soare, apoi la fiecare 1-3 ore si dupa iesirea din apa.

Laptele solar Genera Baby SPF50 este alegerea perfecta si pentru adultii cu piele sensibila. Este eficienta impotriva radiatiilor UVA si UVB, previne aparitia iritatiilor, a petelor pigmentare si imbatranirea prematura a pielii. 

Genera Lapte solar cu vitamina E SPF25, 250ml - Catena

In timpul zilelor caniculare, formula laptelui solar Genera cu vitamina E si factor de protectie 25 previne uscarea si deshidratarea pielii, protejand in acelasi timp impotriva efectelor nocive ale expunerii indelungate la soare. 

Utilizarea laptelui solar Genera cu vitamina E SPF25 ajuta la obtinerea unui bronz frumos si uniform, contribuind la prevenirea aparitiei petelor pigmentare, pistruilor, iritatiilor si arsurilor solare. 

Este important sa aplicati laptele solar Genera cu vitamina E SPF25 inainte de a merge la plaja, apoi sa reinnoiti stratul de-a lungul expunerii la soare si dupa fiecare iesire din apa. 

1 + 50% reducere la Genera crema de fata protectie solara

Realizator: Corina Voicu
Editor: Andreea BabarusiGenera Lapte solar Baby SPF50 + Lapte solar vit E SPF25

ComentariiNumeComentariu