NOU! Ocean Calcium, 60 capsule vegetale

Produs premium din Islanda, din ingrediente naturale de puritate maxima, fara substante de umplere si aditivi! 

1508 vizualizari

Ocean Calcium este un complex natural unic de multi-minerale derivate din algele roșii calcifiate . Acestea conțin calciu pur în proporție de peste 30%, plus magneziu și urme de alte 72 de minerale inclusiv Iod, Cobalt, Fier, Zinc, Seleniu, Mangan, Potasiu. Ingredientele din Ocean Calcium  îmbunătățesc densitatea osoasă, acționează ca antiinflamator și reduc durerea și rigiditatea articulațiilor. Ocean Calcium este recomandat vegetarienilor , persoanelor cu intoleranță la lactoză, celor cu deficienta de calciu, femeilor însărcinate, celor care alăptează dar și femeilor aflate la post-menopauză, care au nevoie de calciu suplimentar pentru a preveni apariția ulterioară a osteoporozei.Numai in farmaciile CATENA!
 
NOU! Ocean Calm, 60 capsule vegetale

Produs premium din Islanda, din ingrediente naturale de puritate maxima, fara substante de umplere si aditivi!Ocean  Calm contine extracte  naturale de  magneziu marin și alge roșii calcifiate, vitamina B6 și vitamina C. 

Ocean Calm oferă magneziu și calciu într-o proporție îmbunătățită pentru a compensa deficitul de magneziu, care rezulta din dietele bogate în alimente procesate.

Magneziul marin și calciul din algele roșii imbunatatesc starea de sanatate a sistemului nervos și răspunsul acestuia la stres. Magneziul nu este stocat în organism și de aceea trebuie completat zilnic. 

Deficitul de magneziu rezultă în oboseală și stres, de aceea, suplimentarea aportului de magneziu favorizează creșterea energiei și are efect calmant.Numai in farmaciile CATENA!
 
NOU! Ocean Power, 60 capsule vegetale 

Produs premium din Islanda, din ingrediente naturale de puritate maxima, fara substante de umplere si aditivi! Ocean Power este o formulă  energizantă cu extract de magneziu marin natural și L aspartat de zinc biodisponibil. 

Conţine, de asemenea, vitamina C și vitamina B6 în formă activă, care nu necesită metabolizarea de către ficat. Toate ingredientele din Ocean Power acționează concertat pentru a sprijini sănătatea și stabilitatea metabolismului energetic.  Zincul ajuta sinteza proteinelor, metabolismul energetic, menținerea nivelului hormonal, precum și sinteza, stocarea și eliberarea insulinei.

Vitamina B6 este implicată în metabolismul proteinelor și carbohidraților. Vitamina C este o substanță nutritivă esențială. Deficitul ușor de vitamina C este  asociat cu o stare de letargie anormală, oboseală și durere osoasă. 

Vitamina C crește absorbția magneziului și a vitaminei B. În plus, este și un puternic antioxidant!

Numai in farmaciile CATENA!
 
Realizator: Mihaela Moldoveanu
Editor: Stanislav Pescu
NOU! Ocean Calcium, 60 capsule vegetale

ComentariiNumeComentariu