Capsule Biomicin x 15cp

Deschide videoclipul

Capsulele Biomicin x 15 cps. moi de la Fares sunt un antibiotic natural care distruge agentii patogeni din tractul respirator, digestiv si urinar, dar si de la nivelul pielii.

Totodata, contribuie la fluidificarea si eliminarea secretiilor mucoaselor tractului respirator. Capsulele moi Biomicin contin ulei de floarea-soarelui, ulei esential de arbore de ceai si ulei esential de cuisoare.

 

Capsule Biomicin x 15 cps. moi mod de administrare

 

Capsulele Biomicin x 15 cps. moi se administreaza la o ora dupa masa astfel: copiilor intre 7 si 14 ani – o capsula de 2 ori pe zi; copiilor peste 14 ani si adultilor – o capsula de 3 ori pe zi.

 

Durata unei cure cu capsule Biomicin x 15 cps. moi este de 10-30 de zile si, la nevoie, se poate relua dupa o pauza de cel putin 2 saptamani.

 

Capsule Biomicin x 15 cps. moi contraindicatii

 

Capsulele Biomicin x 15 cps. moi sunt contraindicate in caz de ulcer gastroduodenal si gastrita acuta, cat si femeilor insarcinate, celor care alapteaza si copiilor sub 7 ani.

 

Capsule Biomicin x 15 cps. moi alte informatii

 

Capsulele Biomicin x 15 cps. moi se pot administra in combinatie cu capsulele Biosept, cu tinctura Biosept, siropul Plantusin sau Plantusin Forte, produsele din trusa Hapciu ori ceaiurile Plantusin, Usurarea respiratiei, P-pulmonar.

 

Editor: Stanislav Pescu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.