Catena te trimite la bai ! Afla cum poti castiga !

In perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2013 Catena te trimite la bai. Afla ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs:

8208 vizualizari

•    Cumpara produse in valoare de minimum 15 lei, dupa aplicarea tuturor reducerilor, conform bonului fiscal.
•    Completeaza talonul si rupe partea detasabila din dreapta(cu Nr. Bon Catena).
•    Depune talonul in urnele existente in fiecare farmacia Catena.
•    Pastreaza bonul fiscal si partea detasabila a talonului completat cu Nr. Bon Catena pentru validarea talonului castigator.

Castigatorii vor fi desemnati la finalul campaniei printr-o tragere la sorti, organizata in fiecare farmacie Catena.
Premiile constau in 600 de sejururi intr-una din statiunile: Amara, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Calimanesti, Caciulata, Covasna, Vatra Dornei, Buzias, Ocna Sibiului, Moneasa, Sangeorgiu de Mures.

Sejururile constau in cazarea timp de 6 nopti, la hotel de 2 sau 3 stele, cu pensiune completa si doua sedinte de tratament pe zi. Pentru fiecare bilet castigat se va asigura transportul pana in statiune si retur.

Pentru mai multe detalii, intrebati in farmacii!


Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv

ComentariiValeriu Pasencu
20.02.2013 13:30:56

Ce trebuie completat pe talon ?i pe partea ata?abil? la pozi?ia "Nr.bon", respectiv "Nr. bon CATENA"? La primirea în farmacie, atât pe talon cât ?i pe partea deta?abil? sunt imprimate deja, pe verso, ni?te numere identice, de exemplu "0204071.

Farmacia Catena
22.02.2013 15:48:15

In dreptul pozitiei cu Nr bon trebuie completat nr bonului fiscal pe baza caruia s-au achizitionat produsele in valoare de minimum 15 LEI. Codul de pe verso este un cod de verificare.

colo
23.02.2013 11:57:43

nu inteleg ce trebuie decupat!biletul de pe punga din dreapta ?

Farmacia Catena
25.02.2013 18:17:53

Se decupeaza partea detasabila a talonului (mai exact partea din dreapta talonului), dupa cum este mentionat si in flyer. Aceasta parte detasabila se va pastra impreuna cu bonul fiscal pentru a fi validat premiul.

lucia
12.03.2013 15:38:10

Am cumparat azi medicamente cu reteta in valoare de 25.51 si am primit un talon. Imediat am cumparat si un alt medicament fara reteta, in valoare de 23.32 si am mai primit un talon. Nu mi se pare corect, in total am cumparat in acel moment de 48.83, deci trebuia sa primesc 3 taloane, caci am depasit suma de 45.00. O alta persoana a cumparat in valoare de peste 70.00 si nu i-a spus nimeni in acea farmacie de acest concurs, asa ca nu a mai pastrat bonul. Nici in acest caz nu s-a procedat corect. Cred ca poate fi gasit bonul in calculatorul farmaciei, caci a fost reteta cu toate datele sale. Astept raspunsul dumneavoatra si va multumesc anticipat. Lucia

Farmacia Catena
14.03.2013 11:18:23

Dupa cum este mentionat si in regulamentul campaniei, "se considera valoarea finala de 15 LEI, valoarea platita conform bonului fiscal. Daca bonul depaseste suma minima de 15 LEI, se pot acorda mai multe Taloane in raport cu multiplul de valoarea minima stabilita." Nu este mentionat nicaieri in regulament ca se pot cumula valorile bonurilor fiscale in acest sens ci se face strict trimitere la valoarea individuala a bonului. In ceea ce priveste posibilitatea de acordare a taloanelor, este la latitudinea clientului daca doreste sau nu sa primeasca talon pentru participarea la campanie. Talonul nu poate fi completat decat de client intrucat sunt indicate anumite date personale care nu se regasesc in calculatorul farmaciei (ex: telefon). In acest sens, pentru validarea talonului castigator sunt obligatorii toate campurile. Va asiguram ca am luat toate masurile de precautie pentru desfasurarea campaniei. Va asteptam sa reveniti in farmaciile noastre pentru a va asigura de cele mentionate!

larion silvia
18.03.2013 18:10:08

In ce zi are loc tragerea la sorti si unde se poate vedea lista castigatorilor?

Farmacia Catena
19.03.2013 16:14:13

Tragerea la sorti va fi anuntata in timp util in farmaciile Catena, iar lista castigatorilor va putea fi verificata in fiecare farmacie Catena.

benedek iuliu
07.05.2013 10:25:28

Campania din 2013,,Catena te trimite la bai" ,a fost ceva nemaipomenit,se poate continua si in anii urmatori.Si medicamentele si deservirea sant exemplare la farmaciile Catena.Iar tragerea la sorti a fost cat se poate de corecta si transparenta.De ce afirm acest lucru ?,fiindca fara sa fiu cunoscut ,fara sa fi avut pile sau cunostinte in cadrul personalului farmaciei,am avut norocul sa fiu extras ca castigator.Multumesc din inima din inima conducerii retelelei farmaciilor Catena,ati facut un gest marinimos si ati facut fericiti 600 de oameni din Romania,D-zeu sa va ajute in continuare in tot ce intreprindeti pe plan profesional si personal.Multumesc din suflet. cu stima si respect deosebit Iuliu

NumeComentariu