CATENA RACING TEAM la ASALTUL LUPILOR 2015

Deschide videoclipul
Condusa de Radu George, Presedinte CRT si Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup, echipa polisportiva CATENA RACING TEAM a debutat in sezonul competitional 2015, cu multa implicare, determinare, forta si entuziasm!  Pe 4 aprilie 2015 membri din Bucuresti si tara ai CATENA RACING TEAM au participat cu succes la cea de-a IV-a editie a concursului SEMIMARATON INTERSPORT BRASOV 2015, concurand la 3 probe: cursa populara (4 km), cros (10 km) si semimaraton (21 km). Remarcabila a fost insa prezenta CATENA RACING TEAM in aceeasi zi la doua competitii desfasurate la zone diferite ale Bucurestilor: pe Soseaua Oltenitei, in poligonul de instructie al Batalionului 2 Infanterie “Calugareni” – unitate de elita a armatei romane care a participat cu succes la numeroase misiuni in teatrele de operatii dinafara tarii (ASALTUL LUPILOR, editia I) si in Padurea Cernica - Pantelimon (ZIUA B, concurs MTB, editia a III-a).

Cei ”8 magnifici”…


Opt membri ai CATENA RACING TEAM au participat la una dintre cele mai spectaculoase, incitante si atractive competitii,  ASALTUL LUPILOR 2015, aflata la prima editie: Daniel Ionita (coordonator Catena IT Harware, Bucuresti), Stefan Baltat (farmacist Sef Fildas, Otopeni), Oana Georgescu (realizator si PR Specialist Televiziunea online, Senso TV), Ioana Bercaru (redactor, Televiziunea online Senso TV), Alexandru Nicolae  Tudosescu (agent servicii clienti, Bucuresti), Dorin Marin (departament IT Fildas, Bucuresti), Razvan Stefanita Tuca (functionar administrativ, Fildas Craiova) si Laurentiu Palici (farmacist sef, Filiala Craiova).
Pentru prezenta, modul in care au concurat si s-au comportat si pentru spiritul de echipa de care au dat dovada, organizatorii au conferit reprezentantilor CATENA RACING TEAM o cupa si medalii fiecarui concurent.
    

”Parcurgerea traseului este o lupta cu sine a participantului si o metoda de descoperire a limitelor fiecaruia”.  

     
ASALTUL LUPILOR este o cursa de 5 km cu 30 de obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesionisti pe teren accidentat, necompetitiva. Evenimentul a fost organizat de persoane cu o mare experienta in misiuni militare (Angola, Irak, Afganistan, Ethiopia, Somalia), SINGURA CURSA care se desfasoara intr-un poligon militar de instructie. Evenimentul a avut loc langa Bucuresti, in poligonul de instructie al Batalionului 2 Infanterie “Calugareni” – unitate de elita a armatei romane care a participat cu succes la numeroase misiuni in teatrele de operatii dinafara tarii. Traseul a inclus portiuni cu obstacole construite special cu foarte multe elemente intalnite in pregatirea miltara de specialitate. Datorata parteneriatului cu Regimentul 1 Mecanizat „ARGEDAVA” si cu Batalionul 2 Infanterie „Calugareni” (prima unitate militara din Romania care a participat la misiuni in afara tarii), ASALTUL LUPILOR este considerata singura cursa organizata de specialisti cu o mare experienta in misiuni militare (Angola, Irak, Afganistan, Ethiopia, Somalia) care se desfasoara intr-un poligon militar de instructie. „Am ales pentru competitiile noastre un simbol nobil si puternic, folosit de mii de ani si transformat in legenda. Asaltul Lupilor este mai mult decat o cursa cu obstacole, este o comunitate de valori, insumand curajul si spiritul de camaraderie ale fiecaruia dintre noi. Asaltul Lupilor si-a propus sa ii scoata pe competitori din zona de confort pentru a cunoaste oameni noi, pentru a se va distra si a invata sa traiasca sanatos. Si au reusit!” - spuneau organizatorii.
 
Prezentata si animata de vedeta TV Gianina Corondan, ASALTUL LUPILOR s-a incheiat cu o petrecere in poligon pentru toti cei prezenti, unde s-a servit masa (fasole la cazan) in regim cazon, adica la o bucatarie de campanie.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros

Cuvinte cheie
CATENA RACING TEAM, Asaltul Lupilor, Batalionul 2 Infanterie Calugareni, Gianina Corondan, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.