CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018!

2683 vizualizariDeschide videoclipul

CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018!  In spot, ii puteti vedea pe artistii prieteni ai brandului CATENA, Adrian Enache, Nico si Maria Dragomiroiu, care si-au unit vocile si in acest an pentru a transmite urari de Craciun clientilor si prietenilor CATENA.


CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018! CATENA a lansat spotul publicitar de Craciun, editia 2018!

Va invitam sa vedeti noul spot si va dorim sa intampinati Craciunul cu multa sanatate, voie buna si cu bucuria de a fi alaturi de cei dragi!

 

In distributie: Maria Dragomiroiu, Nico, Adrian Enache

Regia artistica si productie: Corina Voicu

Director imagine: Albert Radu

Operatori imagine: Alex Andries, Silviu Crangureanu

Redactor: Ioana Bercaru

Lumini: MARBO Trading

Echipamente tehnice: World Production Network

Figuratie: AV Media Entertainment SRL

Asistenta tehnica: Mihai Lupu, Ionel Stanciu

Editare video: Catalin Mircea          

Grafica printuri: Tonica Group

Foto: Cris Ardelean


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.