CATENA, FARMACIA INIMII, SUSTINE CAMPIONII .Echipa CATENA se pregateste de aventura (partea a 2-a ) - iulie 2016

Deschide videoclipul
Daca visurile s-ar face punti, am trece cu totii inot intreg Universul.
Pentru unii oameni, cei insemnati de soarta, visurile sunt realitati “omologate” . Si devin punti intre puterea vointei lor de a visa si indeplinirea acestor visuri.
Iar atunci cand cei alesi viseaza, cei care vor sa le imortalizeze visul se aseaza in umbra acestora  si incearca sa brodeze, din praful de stele , pentru contemporani, o holograma.
Catena a dat mana cu visele campionilor si acum se pregateste sa faca parte din vis.

Catena a sprijinit intotdeauna artele si sportul , pentru ca la Catena, mintea sanatoasa, gandul bun si pozitiv, lumina din suflet, fac casa buna cu sportul , miscarea si natura.
Iar daca Paul Georgescu a fost o provocare pentru el insusi si pentru Catena, echipa Tonica Group a facut tot posibilul sa fie si ea la inaltime in iuresul acestor provocari.  
Pregatirea filmarilor pentru Competitia lui Paul Georgescu de la Canalul Manecii nu a fost o joaca de copil.Desi poate parea asa. Dar daca joaca si jocul raman ca stari de spirit esentiale, atunci scopul nostru este viabil in continuare.
Sa ne jucam de-adevaratelea si sa fim de-adevaratelea.
Iata, numaratoarea inversa a inceput.
Pornim in echipa , directia Dover .

Realizator: Corina Voicu
Operator:  Silviu Crangureanu Alexandru Andries
Editori: Stanislav Pescu si Catalin Mircea


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.