Tipurile de anestezii

Deschide videoclipul

Dr.Lelia Iliescu , medic specialist ATI-Spitalul Clinic Colentina descrie care sunt tipurile de anestezii folosite in timpul interventiilor chirurgicale.Suspendarea intregului ansamblu de sensibilitati ale corpului nostru, anestezia generala, in fapt, este folosita pe scara larga in timpul operatiilor.Ea se foloseste in timpul interventiilor chirurgicale, dar si in timpul unor examene medicale de durata sau dureroase, cu scopul de a se imbunatati confortul pacientului si pentru a se asigura o calitate tehnica suficienta.

Substantele folosite sunt administrate pe cale respiratorie, digestiva sau parenterala (venoasa) fapt care determina o pierdere completa a starii de constienta.Persoanele alergice trebuie sa anunte inaintea operatiilor ca au sensibilitate la anumite substante pentru ca medicul anestezist sa fie precaut in acordarea asistentei medicale.


Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Claudia AntonCuvinte cheie
farmacia catena, anestezii, tipuri anestezii, rahianastetzie, anestezie epidurala, anestezie peridurala, anestezie totala

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.