Making of spot Catena 20 de Dacii pentru 20 de ani!

Deschide videoclipul

Catena, farmacia tuturor romanilor sarbatoreste in 2019, 20 de ani de cand face parte din inima noastra.

Cunoscuta pentru campaniile de suflet, pentru darurile cu care isi rasplateste clientii fideli , pentru generozitatea cu care se implica in campaniile sociale si caritabile, pentru sustinerea artelor si a culturii romanesti in general, anul acesta CATENA are pentru tine inca un cadou.

 

La 20 de ani de viata, 20 de Dacii vor putea fi castigate prin tragere la sorti. Ce ai de facut? Ceea ce faci de obicei cand cauti un sfat sau medicamentul potrivit si il gasesti in farmaciile Catena.

 

Cumpara produsele de care ai nevoie, fie ca sunt pentru perioada rece care va veni, fie ca sunt produse de digestie de care avem mereu nevoie, fie ca e un cadou pentru cineva drag sau medicamentul de care ai neaparata nevoie.

 

Pentru produse in valoare de minim 30 de ron, primesti un talon de participare la campanie, il completezi cu datele tale de contact (farmacistii nostri te vor ghida si-ti vor da toate informatiile necesare), si il introduci un urnele special amenajate in farmacii.

 

Apoi, urmaresti extragerea care va fi transmisa ca in fiecare an, in direct la televizor si vezi daca ai castigat.

 

Noi iti dorim din tot sufletul sa fie asa! Pentru ca una dintre cele 20 de Dacii poate fi a ta!  

 


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.