Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova

5378 vizualizariDeschide videoclipul

Fildas Trading, cel mai mare distribuitor de produse farmaceutice de pe piata romaneasca, a inaugurat, la Craiova, un nou depozit, in urma unei investitii de peste 1,5 milioane de euro, in care si-a mutat operatiunile de distributie din zona.


Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova Fildas a inaugurat un nou depozit, în Craiova

Noul depozit, cu o suprafata totala de aproape 10.000 de metri patrati si amplasat in vecinatatea zonei de est a municipiului Craiova, va deservi clientii farmacii si spitale de pe raza judetelor Dolj, Gorj si Mehedinti.

 

„De anul trecut, am inceput sa dezvoltam capacitatile tuturor depozitelor noastre din tara. In acest context, depozitul din Craiova si-a dublat capacitatea de depozitare, beneficiind de cea mai moderna tehnologie. Asiguram astfel o mai buna aprovizionare a farmaciilor din zona si oferirea unor servicii mult mai prompte catre clienti si, in acelasi timp, decongestionarea depozitelor centrale”, a declarat Dragos Mihai, directorul general Fildas Trading.

 

„Deschiderea de noi depozite din ultimii ani sustine strategia noastra de dezvoltare continua, ceea ce ne-a permis sa ramanem in topul distribuitorilor din Romania, pe o piata foarte competitiva si dinamica”, a precizat, la randul sau, Daniel Marin, director financiar Fildas.

 

Pe langa zona de depozitare propriu-zisa, cladirea cuprinde si o zona de birouri amenajata pe cat de modern, pe atat de elegant. Birourile sunt decorate inclusiv cu opere de arta ale unor recunoscuti artisti romani contemporani.

 

In cadrul noului depozit activeaza o echipa profesionista formata din 60 de angajati de specialitate, cu cele mai inalte calificari, o parte dintre acestia fiind asistenti de farmacie si farmacisti cu o vasta experienta in domeniu. Echipa cauta in permanenta cele mai bune solutii, folosindu-se atat de experienta, cat si de creativitate. Eforturile sunt intotdeauna indreptate pe cresterea calitatii serviciilor, iar eficienta si profesionalismul sunt principalele calitati ale angajatilor Fildas Trading.

 

„In acest depozit, standardele de lucru sunt la un nivel foarte ridicat, oferind toate conditiile pentru o buna desfasurare a activitatii. Oamenii sunt fericiti sa lucreze la noi in depozit. S-a format o echipa care va da rezultate spectaculoase”, a precizat directorul general al companiei, Dragos Mihai.

 

„In ultimii ani, activitatea la nivel local a cunoscut o crestere accentuata si, in acest context, am fost nevoiti, pentru a ne atinge obiectivele, sa ne extindem si pe partea de distributie. Astfel s-a nascut acest nou depozit. Procesele de lucru implementate in acest depozit sunt unele moderne, de ultima ora, ceea ce ne permite reducerea timpilor de lucru si cresterea eficientei de livrare. Am langa mine oameni profesionisti, cu care am reusit sa facem o echipa si sa ne atingem obiectivele”, a declarat Nicusor Dutu, directorul Fildas Craiova.

 

Depozitul este certificat potrivit celor mai inalte standarde internationale de calitate si echipat cu cele mai noi si moderne sisteme tehnice si echipamente de profil, pentru asigurarea unor servicii recunoscute si apreciate de toti partenerii si clientii Fildas Trading.

 

Despre Fildas Trading

 

Fildas Trading, companie infiintata in 1991, este cel mai important jucator pe piata autohtona de distributie a produselor farmaceutice si una dintre cele mai importante firme antreprenoriale romanesti. Cu 15 depozite moderne de aproape 27.000 de metri patrati si un call center, Fildas Trading detine cel mai mare numar de depozite pe care le are un distribuitor farma din Romania.

 

Parte a grupului Fildas-Catena, infiintat si detinut de antreprenoarea Anca Vlad, compania Fildas Trading aprovizioneaza cu produse cele peste 760 de farmacii Catena din tara, dar si alti peste 1.000 de clienti cu circa 3.500 de puncte de lucru, plus 300 de spitale. Compania detine o flota auto formata din circa 130 de autoutilitare si 12 camioane de mare tonaj, avand peste 1.100 de angajati.

 

Inca de la infiintare, Fildas Trading si-a propus ca obiectiv aprovizionarea cu produse farmaceutice, oferind servicii si produse de calitate, iar portofoliul companiei a crescut de la an la an, in acest moment Fildas Trading distribuind peste 11.000 de produse, de la aproximativ 150 de producatori.

 

Sursa: Tonica Group 

 

Realizator: Elena Buhus 

Operator imagine: Alexandru Andries 

Editor imagine: Stanislav Pescu 

Fotografii: Cris Ardelean Studio (Adrian Manea) Cuvinte cheie
Fildas Trading, Grupul Fildas-Catena, nou depozit Fildas la Craiova, depozit Craiova, inaugurare depozit Craiova, distributie medicamente, Dragos Mihai, Daniel Marin, Nicusor Dutu, Carmen Veliscu

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.